راه حل پیغام عدم امن بودن سایت توسط مرورگر
یکی از مشکلاتی که ممکن است مشتری و یا کاربری در هنگام تایپ آدرس سایت شما، در مرورگر موبایل یا لپ تاب برایش نمایش داده شود ، این است که مرورگر به کاربر هشدار دهد سایتی که در آن هستید فاقد امنیت های لازم می باشد و مهاجم (منظور سایت شما) ممکن است تلاش کند اطلاعات شما را (به عنوان مثال، رمزهای عبور، پیام ها یا کارت های اعتباری) سرقت کند. درست همانند تصویر زیر که پیغام عدم امن بودن سایت را نشان می دهد:
پیغام عدم امن بودن سایت چه زمانی به وجود خواهد آمد؟
درست زمانی که شما از http به https کوچ کردید اما هنوز یکسری پارامترها را رعایت نکردید که به این مهاجرت اصطلاحا ssl گفته می شود.
ssl چیست؟
ssl یک استاندارد وب برای کدکردن اطلاعات بین کاربر و وب سایت است. اطلاعاتی که توسط یک اتصال SSL مبادله می شوند بصورت کد شده ارسال می شوند و بدین ترتیب اطلاعات مبادله شده از دزدیده شدن یا استراق سمع محافظت می شوند. گواهینامه SSL برای شرکتها و مشتریان این امکان را فراهم می کند که بتوانند با اطمینان اطلاعات خصوصی شان را مانند شماره کارت اعتباری، به یک وب سایت بطور محرمانه ارسال کنند.
چرا باید گواهی ssl سایت خود را دریافت کنیم؟
اولین دلیل تایید امنیت سایت از طرف مرورگر ها می باشد که در صورت داشتن ssl برای سایت مورد تایید همه مرورگرها خواهید بود. دومین دلیل هویت سایت شما می باشد که باعث می شود مشتری ها به هویت واقعی و جعلی نبودن آن اطمینان کنند. سومین دلیل بالا رفتن رنگ سایت و افزایش بهبود رتبه از نظر گوگل می باشد. چهارمین دلیل دریافت نماد دو ستاره برای اینماد است.
حالا فرض کنید سایت خود را ssl کردید اما مشتری هایتان با پیغام عدم امن بودن سایت مواجه می شوند شما ssl کردید تا امنیت و اعتماد برقرار شود ، پس چرا بازهم با پیغام عدم امن بودن سایت مواجه می شویم؟ زمانی که مشتری با پیغام عدم امن بودن سایت مواجه شود در ۹۰% اوقات نمی تواند سایت را باز کند و خریدی انجام دهند. چون باید از تنظیمات مرورگر گزینه ای را فعال کنند که سایت شما در حالت نا امن باز شود و ریسک به سرقت رفتن اطلاعات خود را بپذیرد. عملا با این حرکت کار شما تمام است و مشتری های خود را از دست می دهید. پس به این موضوع حواستان باشد و چنانچه در کنار نوار آدرس مرورگر کلمه ی Not secure با رنگ قرمز نمایش داده شد سریعا در صدد رفع مشکل آن بر آیید تا درصد قابل توجهی از مشتریانتان را ندهید.
حال اگر سایت خود را به https یا همان گواهی ssl بر روی آن اجرا شده اما یکسری پارامترهای کوچک باعث شده به جای اینکه امنیت و اعتماد برقرار شود ، باعث فراری شدن مشتری ها بشود.
راه حل پیغام عدم امن بودن سایت چیست؟
این مشکلات به لینک دهی عکس ها ، فایل های css و js به سایت شما بر می گردد. مثلا اگر لینک عکسی را از سایت دیگری کپی کرده باشید و در سایت خود قرار دهید و سایت مبدا http باشد ( بدون گواهی ssl باشد ) ، در اینجا مرورگر به سایت شما که گواهی ssl دارید ایراد می گیرد که نباید از سایتی که دارای گواهی ssl نیست لینک ، عکس و یا فایلی در سایتتان نمایش داده شود.پس اگر سایت شما دارای گواهی ssl است عکس ها و لینک هایی که در سایت قرار می دهید فقط باید از سایتی باشد که آن هم گواهی ssl داشته باشد. با همین ترفند ساده دیگر پیغام عدم امن بودن سایت نمایش داده نخواهد شد.
چطور گواهی ssl بگیرم؟
گواهی ssl رایگان:
اکثر شرکت هایی که به شما خدمات میزبانی ارائه می کنند می توانند به صورت رایگان گواهی ssl را برای شما فعال کنند. اما در اکثر اوقات این گواهی ها مورد تایید اینماد ۲ ستاره نمی باشد و باید گواهی ssl غیر رایگان تهیه کنید.
گواهی ssl غیر رایگان:
شرکت های مختلفی در دنیا گواهی ssl پولی در اختیار شما قرار می دهند که می توانید از خدمات آن ها استفاده کنید. در هنگام خرید ssl توجه کنید که دامنه .ir را ساپورت کند. زیرا بعضی از شرکت ها دامنه های ایرانی را ساپورت نمی کنند. بعد از اینکه گواهی ssl بر روی سایت شما با موفقیت فعال شد و هیچ گونه مشکلی نبود Connection is secure با رنگ سبز در کنار مرورگر شما به نمایش در خواهد آمد! درست همانند سایت مدیر آژانس. به تصویر زیر دقت کنید:
برای سایت خود حتما گواهی ssl دریافت کنید. حتی داشتن گواهی ssl رایگان هم بهتر از نداشتن آن می باشد و باعث بالا رفتن رتبه ی سایت ، افزایش اعتماد کاربران خواهد شد.
مطالب مرتبط:
نمایش تاریخ آخرین ویرایش مقاله در وردپرس
رفع مشکل به هم ریختگی داشبورد وردپرس
رفع خطای عدم برقراری اتصال امن در وردپرس
افزونه ارسال خودکار مطالب به شبکه های اجتماعی
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید