معرفی خطاهای رایج وردپرس بخش۲
وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است. این سیستم، همانند دیگر سیستمهای طراحی سایت بعد از مدتی استفاده کردن از آن، ممکن است با خطاها و error هایی روبرو شود که میتوان تمامی آنها را به راحتی رفع کرد. در ادامه به معرفی رایجترین خطاها را به شما معرفی کنیم و راه حلهای آن را در مقاله ی بعدی راه حل رفع خطاهای وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.
خطای ۵۰۳ Service Unavailable
دلایل متفاوتی برای ظاهر شدن این خطا وجود دارد و از جمله آنها، مشاهده باگ در افزونه یا قالب موجود در سایت یا ناسازگاری بین کدهای php در سرور یا ناکافی بودن منابع سرور یا تحت فشار بودن سرور و یا نقص فنی سرور میتواند باشد.
خطای ۵۰۴ gateway timeout
این خطا معمولاً زمانی رخ میدهد که یک درخواست از طرف پروکسی و یا فایروال افزونهای به سمت سرور ارسال شود و سرور نتواند با آن اتصال برقرا کند.
خطای “پوشه هدف از قبل موجود است”
این خطا معمولاً هنگام نصب قالب و افزونه ظاهر میشود و دو دلیل اصلی برای رخ دادن این خطا وجود دارد که یکی از آنها نصب ناقص افزونه یا قالب و دیگری حذف ناقص پوشهی مربوط به افزونه یا قالب میباشد.
خطای عدم بازسازی رمز عبور
این اخطار خاص نشان میدهد که وردپرس قادر به نوشتن اطلاعات جدید در پایگاه داده وردپرس نیست. این موضوع زمانی رخ میدهد که حساب میزبانی وردپرس از تمام فضای دیسک اختصاص یافته به حساب کاربری استفاده کرده است.
خطای Missing a temporary folder
این خطا هنگامی ایجاد میشود که وردپرس به پوشهای که از PHP برای ذخیره سازی فایلهای موقتی استفاده میکند، دسترسی نداشته باشد. این خطا آپلودها، افزونهها و نصب قالب وردپرس شما را مختل میکند.
خطای فایل pluggable.php
یکی دیگر از خطاهای رایج وردپرس خطای فایل pluggable.php میباشد و زمانی به وجود میآید که شما یک کد به فایل function.php سایت خود اضافه کرده باشید و آن کد درست نباشد.
خطای Your Connection is Not Private
یکی از خطاهای رایج وردپرس خطای Your Connection is Not Private میباشد و زمانی رخ میدهد که مرورگر قادر به تایید گواهی نامه SSL در وبسایت شما نیست.
خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر
یکی از خطاهای رایج وردپرس خطای HTTP هنگام آپلود تصاویر میباشد. این خطا در اکثر مواقع به صورت موقتی نمایان میشود و بعد از چند دقیقه رفع خواهد شد.
خطای Failed To Load Resource
زمانی که وردپرس نتواند فایلهای قابل بارگذاری را لود کند و زمانی که وردپرس یک صفحه ایجاد میکند، این صفحه شامل فایلهای زیادی در قسمت کد میباشد که شامل تصاویر، اسکریپتها، فایل های Css و فایلهای دیگر است. در زمان بارگذاری صفحه، این فایلها توسط مرورگر کاربر بارگذاری میشوند. اگر مرورگر نتواند فایل خاصی را بارگذاری کند، صفحه را بدون این فایل نمایش میدهد، سپس این پیام را در کنسول مرورگر شما نمایش داده میشود.
خطای Upload: Failed to write file to disk
این خطا معمولاً زمانی اتفاق میافتد که فولدرها در روت هاست، سطح دسترسی اشتباهی داشته باشند.
خطای آیا مطمئنید که می خواهید این کار را انجام دهید؟
این خطا زمانی رخ میدهد که وردپرس شما آدرسی را بررسی میکند ولی به آن نمیرسد و جستجو ناکام میماند و یا اینکه هنگام نصب قالب و یا افزونه این اتفاق میافتد.
مشکل آپلود نشدن تصاویر
این مشکل معمولاً مواقعی اتفاق میافتد که مجوزهای پوشه Uploads اشتباه باشد. برای حل این مشکل میتوانید از طریق FTP با برنامه FileZilla وارد هاست یا سرور خود شوید و مجوز را تغییر دهید.
بعد از ورود به FTP وارد پوشه wp-content شوید، سپس بر روی پوشه Uploads راست کلیک کنید و گزینه File Permissions را انتخاب کنید.
حال در این قسمت عدد که در قسمت Numeric value وجود دارد را به عدد ۷۴۴ تغییر دهید و سپس تیک گزینه Recure into subdirectories را فعال کرده و در لیست فعال شده گزینه Apply to directories only را انتخاب کنید و در آخر بر روی OK کلیک کنید تا تنظیمات ذخیره شود.
توجه: اگر عدد ۷۴۴ جوابگو نبود، عدد ۷۵۵ را وارد کنید.
شما باید مجوز فایل را برای تمامی فایلها در دایرکتوری uploads تنظیم کنید. برای این منظور دوباره بر روی پوشه uploads راست کلیک کنید و سپس گزینه File Permissions را انتخاب نمایید.
این بار تیک گزینه Execute در قسمت owner permissions را بردارید و عدد ۶۴۴ را در کادر Numeric value وارد کنید و تیک گزینه Recure into subdirectories را فعال کنید و این بار در بین گزینهها Apply to files only را انتخاب کنید و در نهایت بر روی OK کلیک کنید.
حال میتوانید به بخش پیشخوان برگردید و تصویر خود را بدون مشکل آپلود کنید.
خطای RSS Feed در وردپرس
یکیدیگر از خطاهای رایج وردپرس، خطای RSS Feed میباشد که به دلیل ضعیف بودن فرمت میباشد. شما این پیغامهای خطا را ممکن است به شکلهای متفاوتی ببینید. به عنوان مثال :
XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://example.com/feed
Line Number 2, Column 1:
یا بسته به مرورگر شما ممکن است خطای زیر را دریافت نمایید.
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/username/example.com/wp-content/themes/twentysixteen/functions.php:433) in /home/username/example.com/wp-includes/pluggable.php on line 1228
برای حل این مشکل بهترین راه نصب افزونه Fix My Feed RSS Repair میباشد.
دانلود افزونه Fix My Feed RSS Repair
بعد از نصب در مسیر ابزارها وارد قسمت Rss Feed Fix شوید و برای رفع این خطا و ترمیم Rss بر روی گزینه Fix feed، کلیک کنید.
حال میتوانید feedvalidator.org فید وبسایت خود را چک کنید. بعد از اتمام کار افزونه را از سایت خود حذف کنید.
خطای The page isn’t redirecting properly
این خطا زمانی نشان داده میشود که شما ریدایرکت را به خوبی انجام نداده باشید. اگر به پیشخوان وردپرس دسترسی دارید، در قسمت تنظیمات عمومی آدرسهای موجود در کادرهای “نشانی وردپرس (URL)” و نشانی سایت (URL) را بررسی کنید که یک موقع آدرس اشتباهی در این قسمت وارد نکرده باشید.
اگر دامنه شما (آدرس شما) با WWW باشد، شما باید در کادر قرمز مشخص شده آدرس را به صورت WWW وارد کنید و اگر دامنه شما (آدرس شما) با http باشد، شما باید در این قسمت آدرس را به صورت http وارد کنید.
اگر به پیشخوان وردپرس دسترسی ندارید، وارد روت هاست خود شوید و فایل WP-config.php را ویرایش کنید و کد زیر را در آن قرار دهید و در کد آدرس سایت خود را به صورت دقیق وارد کنید و ذخیره نمایید.
define(‘WP_HOME’,’http://example.com’);
define(‘WP_SITEURL’,’http://example.com’);
اگر مشکل از این قسمت نبود، باید سراغ افزونهها بروید؛ چون یکسری افزونه کار ریدایرکت روی وردپرس را انجام میدهند و ممکن است دلیل این خطا، آن افزونهها باشند.
در مرحله اول باید تمام افزونهها را غیرفعال نمایید و برای این کار باید غیرفعال کردن تمام افزونهها بدون دسترسی به پیشخوان را امتحان کنید. اکنون فایل .htaccess موجود در روت سرور خود را دانلود کنید و حتماً از سایت بک آپ بگیرید، سپس فایل .htaccess را از سرور خود پاک کنید.
اکنون دوباره آدرس سایت را در مرورگر وارد کنید و وارد سایت شوید تا سرور به صورت خودکار فایل .htaccess جدید تولید کند. اگر سایت بالا آمد، مشکل از افزونهها بوده و شما باید با فعال کردن تک به تک افزونهها، بررسی کنید که این مشکل را کدام افزونه درست کرده و آن را از سایت حذف کنید.
خطای Maximum Execution Time
همانطور که میدانید وردپرس توسط زبان برنامهنویسی PHP ساخته شده است. در وردپرس برای جلوگیری از سوءاستفاده و محافظت از سرور، برای اجرای هر اسکریپت یک زمان خاص درنظر گرفته شده است و اگر در این زمان اسکریپت نتواند اجرا شود، شما با این خطا روبرو خواهید شد. برای رفع این مشکل، کافیست کد زیر را در فایل .htaccess قرار دهید تا زمان اجرای اسکریپت افزایش یابد.
php_value max_execution_time 300
توسط این کد زمان اجرا به ۳۰۰ ثانیه تغییر پیدا میکند و اگر باز هم جواب نداد روی حالت ماکسیموم که ۶۰۰ ثانیه هست قرار دهید.
توجه: قبل از انجام این کار حتماً از سایت خود بک آپ بگیرید.
مطالب مرتبط:
معرفی خطاهای رایج وردپرس بخش ۱
ایجاد سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس با افزونه Anspress
افزونه اسلایدر محصولات ووکامرس Woocommerce Products Slider
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید