معرفی خطاهای رایج وردپرس بخش ۱
وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است. این سیستم، همانند دیگر سیستمهای طراحی سایت بعد از مدتی استفاده کردن از آن، ممکن است با خطاها و error هایی روبرو شود که میتوان تمامی آنها را به راحتی رفع کرد. در ادامه به معرفی رایجترین خطاها را به شما معرفی کنیم و راه حلهای آن را در مقاله ی بعدی راه حل رفع خطاهای وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.
خطای Internal Server error یا ارور ۵۰۰
یکی از خطاهایی که ممکن است با آن مواجه شوید خطای Internal Server یا ارور ۵۰۰ میباشد. این خطا زمانی رخ میدهد که سرور شما با مشکلی روبرو شود و سرور قادر به تشخیص محل وقوع این خطا نیست.
خطای Syntax Error
این ارور معمولا به دلیل کم و زیاد کردن در کدها اتفاق میافتد. مثلا شما در هنگام دست بردن در کدها ممکن است گذاشتن یک کاما در انتهای کد را فراموش کرده باشد و یا یک براکت اضافی قرار داده باشید؛ این دست موارد باعث ایجاد آسیب در اسکریپتها شده و این ارور را برای شما ظاهر میکند.
خطای برقرار نشدن اتصال پایگاه داده
این خطا زمانی به وجود میآید که اتصال بین سایت و پایگاه داده دچار مشکل شده باشد. اگر اطلاعات دیتابیس را بدرستی وارد نکرده باشید و یا در سررور دیتابیش مشکلی به وجود آید با این خطا روبرو میشوید و جزو خطاهایی است که میتوان براحتی آن را رفع کرد.
خطای صفحه سفید مرگ
این خطا معمولا بدون هیچ نوشتهای ظاهر میشود و کاربران را دچار رعب و وحشت میکند. خطای صفحه سفید مرگ معمولا به دلیل پر شدن حافظه محدود PHP اتفاق میافتد. اگر این خطا را دریافت کردید با عجله تصمیم نگیرید و این خطا را همانند دیگر خطاهای رایج وردپرس به آرامش حل کنید.
خطای ۴۰۴
خطای ۴۰۴ یکی از خطاهای رایج وردپرس میباشد که در طولانی مدت ممکن است در سایت شما ظاهر شود و به دلیل آسیب دیدن لینکها در هنگام انتقال سایت از یک سرور به سرور دیگر به وجود میآید.
خطای نمایش سایدبار پایین محتوا
این خطا زمانی رخ میدهد که کدهای Css و Html در قالب وردپرسی شما دچار اشکال میشود و معمولا یک عنصری که div انتهایی آن بسته نشده در صفحه موجود است. حتی در بعضی مواقع مشاهده شده است که کاربر افزونهای نصب کرده که باعث بهم ریختی درکدها شده است.
خطای رایج ویرایشگر متن
این مشکل زمانی که پیوندهای جاوا اسکریپت این بخش از کار میافتد اتفاق میافتد و باعث پنهان شدن دکمههای ویرایشگر میشود. اگر با این خطا روبرو شدید و دکمههای ویرایشگر پنهان شدند باید بررسی کنید که شاید افزونهای نصب کردید که با افزونه TinyMCE تداخل پیدا کرده است.
خطای رایج Memory Exhausted در وردپرس و افزایش حافظه php
این خطا یکی از خطاهای رایج وردپرس میباشد که در سایتهایی که هاست ضعیفی دارند اتفاق میافتد. زمانی که یک اسکریپت مربوط به وردپرس و یا یک افزونه بیش از محدودیت قرار داده شده از حافظه استفاده میکنند، این خطا در سایت نمایان میشود.
خطای عدم ورود به پیشخوان وردپرس
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که هرچقدر برای ورود به پیشخوان تلاش میکنید بی فایده است و فقط صفحه refresh میشود. این مشکل زمانی پیش میآید که URL سایت شما و فیلدهای شما مقدار اشتباهی در تنظیمات جداول داشته باشند و یا تنظیمات پیوند یکتا و یا ریدایرکتها در فایل .htaccess ضعیف باشند.
مشکل عدم ارسال ایمیل در وردپرس
این مشکل زمانی اتفاق میافتد که شرکتهای ارایه دهنده خدمات هاستینگ، برای جلوگیری از سوءاستفاده، ماژولهای استفاده شده برای ارسال ایمیل را محدود یا غیرفعال میکنند.
خطای ۴۰۳ Forbidden
خطای ۴۰۳ در وردپرس در صورتی که سرور شما اجازه دسترسی به صفحهای را ندهد، ظاهر خواهد شد و معمولا با جملاتی مشابه زیر رو به رو میشوید:
.۴۰۳ Forbidden – You don’t have permission to access ‘/’ on this server
.Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
خطای رایج خروج از سیستم در وردپرس
وردپرس با ذخیره کوکی در مرورگر باعث میشود که پروسه ورود به راحتی اتفاق بیفتد زیرا کوکیها باعث ذخیره شدن آدرس در مرورگر میشوند. زمانی که آدرس موجود در کوکی با آدرس موجود در بخش تنظیمات ورودی وردپرس سازگار نباشد، مسلماً وردپرس نمیتواند خروج و ورود را تایید کند.
خطای Mixed content در وردپرس
وبسایت خود را به SSL مجهز کردید و از Http به Https تغییر دادید، اما همچنان در مرورگر اخطاری مبتنی بر هشدارهای مربوط به محتوای فعال مخفی یا “اتصال شما به این سایت کاملاً ایمن نیست” مشاهده میکنید، خطای Mixed content دریافت کرده اید.
مشکل کار نکردن دکمه “افزودن پرونده چند رسانهای” در وردپرس
این مشکل به علت وجود اسکریپتهای متضاد یا بارگذاری درست فایل rtl موجود در افزونهها و قالب است. در واقع ویرایشگر وردپرس برای دکمههای خود از جاوا اسکریپت استفاده میکند و یک ناسازگاری میتواند این دکمهها را از کار بیاندازد.
خطای ۵۰۲ Bad Gateway
خطای ۵۰۲ Bad Gateway، یکی دیگر از خطاهای رایج وردپرس میباشد که ممکن است برای شما اتفاق افتاده باشد. این ارور معمولاً موقعی ظاهر میشود که کاربر درخواستی برای بازدیدکردن سایت به سمت سرور ارسال میکند و این درخواست پردازش بسیار طولانی انجام میدهد ولی کاربر جوابی دریافت نمیکند.
مطالب مرتبط:
ایجاد سیستم پرسش و پاسخ در وردپرس با افزونه Anspress
افزونه اسلایدر محصولات ووکامرس Woocommerce Products Slider
مخفی کردن مطالب رمزدار در وردپرس
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید