ساخت نقش های کاربری در وردپرس
در هر کاری نقش های متعددی حضور دارند و فعالیت می کنند. در سایت ها نیز به همین صورت است. برخی از سایت ها فقط با یک نقش کاربری مدیر فعالیت می کنند و برخی دیگر چندین نقش از جمله نویسنده، ویرایشگر، کاربر و… را شامل می شوند. در وردپرس نیز شما می توانید به راحتی نقش های مورد نظر خود را اضافه کنید و برای آن ها نام کاربری و رمز عبور تعیین کنید.
برای تعیین نقش های مختلف کاربری در سایت که هر یک از آنها دسترسی خاصی داشته باشند و تنها به بخشی از سایت شما دسترسی داشته باشند به سراغ افزونه User Role Editor میرویم که کار با آن بسیار آسان است. با این افزونه میتوانید از خطرات احتمالی افراد سود جو جلوگیری کنید و از دسترسی آنها به کلیه بخش های سایت خود جلوگیری کنید.
ساخت نقش های کاربری در وردپرس
پس از نصب و فعالسازی افزونه گزینه ای جدید با عنوان “ویرایشگر نقش کاربر” در قسمت نوار ابزار وردپرس سایتتان افزوده میشود.
پس از انتخاب این گزینه شاهد صفحه ای خواهید بود که دارای ۴ قسمت می باشد که در بخش “عمومی” میتوانید ویرایش قابلیت های کاربر را انتخاب کنید.
در بخش “ماژول های اضافی” با انتخاب گزینه شمارش کاربران بدون نقش تمامی کاربران سایت شما شمارش میشوند. قسمت بعدی “نقش های پیش فرض” می باشد که در این قسمت تعیین میکنید کاربران پس از ثبت نام به صورت پیش فرض چه نقشی را داشته باشند. پس از تنظیم موارد بالا به بخش کاربران رفته و گزینه “ویرایشگر نقش کاربر” را انتخاب نمایید. در این صفحه شما قادر خواهید بود نقش های کاربری را انتخاب کنید و امکانات و دسترسی های مورد نظر را برای انها تعیین کنید.
عملکرد نقش ها در وردپرس
مشترک: این کاربر در عمل کاری نمی تواند انجام دهد و فقط به شناسنامه و پیشحوان ساده ای که برایش تعریف شده دسترسی دارد.
مشارکت کننده: این نقش علاوه بر دارا بودن ویژگی های نقش مشترک، می تواند دیدگاه ها را در پیشخوان وردپرس ببینید و همچنین مطلبی را به صورت پیش نویس جهت بازبینی مدیریت سایت ایجاد کند.
نویسنده: نویسنده قادر است مطلبی را ایجاد و مدیریت کند اما حق ویرایش مطالب سایرین را ندارد.
ویرایشگر: این نقش تمامی ویژگی های نقش ها را دارد با این تفاوت که حق ویرایش نوشته های افراد دیگر را نیز خواهد داشت.
مدیر کل: اختیار تام دارد و می تواند به تمامی بخش ها دسترسی داشته باشد.
نکته: بخش هایی که توضیح داده شد، نقش های اصلی هستند که در وردپرس موجود است. در پایان بر روی گزینه ی “افزودن کاربر جدید” کلیک می کنیم تا اضافه شود.
مطالب مرتبط:
تغییر ساختار آدرس دسته بندی های وردپرس
تغییر استایل و نمایش برچسب ها در وردپرس
بازیابی آخرین تغییرات نوشته در وردپرس
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید