ساخت انجمن حرفهای وردپرس forum با bbPress
چنانچه وبسایتی میسازید باید به فکر دریافت بازخورد و نظرات کاربران خود نیز باشید. معمولا در تمامی سایتها کمابیش امکان ارسال نظرات و دیدگاه وجود دارد اما آیا تا به حال به برقراری ارتباط بین کاربران فکر کردهاید؟ میدانید به چه میزان برای وبسایت شما و افزایش بازدید و اضافه شدن عضو جدید میتواند موثر باشد؟ حتما میدانید
بهتر است سری به انجمنهای مختلف بزنید. افراد مدام در آن مشغول راهاندازی بحثهای مرتبط هستند تا جایی که حتی میتوان با مطالعه بحثها اطلاعات زیادی کسب کرد. آیا میتوان برای یک وبسایت وردپرسی نیز انجمن ساخت؟
ساخت وردپرس forum به راحتی امکانپذیر است زیرا برای این منظور افزونه انجمنساز bbPress وجود دارد و با امکانات کافی این کار را انجام میدهد. اگر مایل باشید امروز میخواهیم این انجمنساز را بررسی کنیم.
وردپرس forum
هر کدام از انجمنسازهایی که میبینید برای خود یک سیستم مجزا هستند و نمیتوانند در کنار یک وبسایت قرار گیرند. حال آنکه ما یک وبسایت وردپرسی داریم و میخواهیم انجمن خود را نیز در کنار آن قرار دهیم تا بازدیدی که به سمت وردپرس forum میآید برای وبسایت نیز مفید باشد. برای این منظور افزونه bbPress روی کار آمد که کاملا سازگار با وردپرس و به سادگی قابل تنظیم است.
معرفی افزونه bbPress
در سایت های فروشگاهی امکان گذاشتن نظر برای افراد وجود دارد و این امکان باعث ارتباط بین مدیر سایت و کاربران با یکدیگر می شود. برای ایجاد چنین انمجن هایی بدون نوشتن حتی یک خط کد، افزونه bbPress را به شما معرفی می کنیم. افزونه فوق کاملا سازگار با وردپرس بوده و به سادگی قابل تنظیم است.
نصب و فعال سازی افزونه bbPress
برای دانلود افزونه bbPress به انتهای همین مقاله مراجعه نمایید و آن را نصب نمایید. سپس بعد از فعال سازی افزونه فهرست هایی مانند تصویر زیر برای وردپرس forum ایجاد می شوند: انجمن ها، جستار ها، پاسخ ها.
تنظیمات افزونه bbPress
در پنل وردپرس به بخش تنظیمات –> انجمن ها رفته، سپس صفحه زیر برای شما باز خواهد شد.
بخش پیکربندی کاربر انجمن
در این بخش، تنظیمات مربوط به پیکربندی بخش کاربری است.
گزینه جلوگیری از ویرایش بعد از: در این گزینه می توانید تعین نمایید که کابر بعد از چند دقیقه، دیگر نتواند ویرایش کند.
گزینه تاخیر در ارسال مطلب هر: در این گزینه می توانید تعیین نمایید که مدت تاخیر ارسال هر مطلب توسط کاربر چند ثانیه باشد.
گزینه پست میهمان: با استفاده از تیک این گزینه شما می توانید تعیین کنید که کاربر مهمان می تواند به مطالب انجمن پاسخ دهد یا خیر.
گزینه نقش خودکار: با استفاده از این گزینه می توانید تعیین کنید که به طور خودکار کاربر انجمن چه نقشی داشته باشد.
سپس اگر صفحه را کمی به سمت پایین اسکرول کنید بخش ویژگی های انجمن را مشاهده خواهید کرد.
بخش ویژگی های انجمن
در این قسمت نیز میتوانید امکانات وردپرس forum را بررسی کرده و آنها را حذف و اضافه کنید، و ویژگی های که انجمن شما می خواهید داشته باشد را انتخاب کنید. اگر صفحه را کمی به سمت پایین اسکرول کنید بخش های زیر را مشاهده خواهید کرد.
بخش تعداد جستارها و پاسخ ها در هر برگه و برگه ی فیدخوان
در این دو بخش می توانید تعداد سؤالات و پاسخ ها در هر برگه را مشخص کنید. اگر صفحه را کمی به سمت پایین اسکرول کنید بخش زیر را مشاهده خواهید کرد.
بخش نامک ریشه ی انجمن
در این بخش می توانید تعیین کنید آدرس انجمن به چه نامکی و در کدام قسمت نشان داده شود. بخش های دیگری که مربوط به نامک قسمت های مختلف است در تصویر نشان داده نشده است و در پایان بر روی دکمه ی ذخیره ی تنظیمات کلیک کنید تا تغییرات نهایی اعمال شود. البته تنظیمات این افزونه برای وردپرس forum به صورت پیشفرض مناسب است.
معرفی بخش انجمن ها
در این بخش می توانید انجمن های دلخواه خود را بسازید. ما در اینجا به عنوان نمونه به ساخت یک انجمن کامپیوتر پرداخته ایم. در وردپرس به بخش انجمن ها —> انجمن تازه رفته و مانند تصویر زیر وردپرس forum را می سازیم:
سپس در این بخش عنوان انجمن را وارد نمایید و توضیحی پبرامون آن بنویسید. و در ستون سمت چپ اطلاعات انجمن را بنویسید و دکمه ی انتشار را بزنید.
اکنون نتیجه انجمن ساخته شده را در صفحه زیر مشاهده می کنید.
در انجمن ایجاد شده کاربران به راحتی می توانند به گفتگو بپردازند.
حال به طور فرضی برای انجمن سؤالی ارسال می کنیم و پاسخ می دهیم و به همین ترتیب گفتگو میان کاربران ایجاد می شود.
معرفی بخش جستار ها
در پیشخوان به بخش جستارها —> همه جستارها در این بخش سؤالاتی که کاربران پرسیده اند را می توانید مشاهده کنید.
و در بخش پاسخ ها —> همه پاسخ ها تمام پاسخ های کاربران را می توانید مشاهده کنید.
مطالب مرتبط:
آموزش راستچین کردن قالب وردپرس
افزونه SMTP، افزونه ارسال ایمیل توسط جیمیل
آموزش کار با User Meta در وردپرس
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید