برگزاری وبینار در وردپرس
سیستم مدیریت محتوای وردپرس قابلیت پخش زنده در وردپرس یا برگزاری وبینار را به طور پیشفرض ندارد و باید از یک افزونه ابزار لایو استریم در وردپرس به نام افزونه وبینار وردپرس WpStream، که افزونه ای حرفهای و مناسب برای اینکار است استفاده کرد. این یک راهحل مناسب برای ایجاد یک وبینار حرفهای و آنلاین میباشد که تمامی نیازهای شما را برطرف خواهد کرد.
WpStreamبجز اینکه یک افزونه پخش زنده است، یک پلتفرم ویدئویی که انطباق کامل و فوقالعادهای با وردپرس دارد نیز هست، دارای فضای ذخیره سازی و پهنای باند اختصاصی می باشد و درکنار آن ابزارهایی را برای میزبانی پخش زنده با کیفیت بالا و حرفه ای به شما ارائه میدهد و دیگر نیازی نیست بابت فضای ذخیره سازی و پهنای باند هاست اصلی سایتتان نگران باشید. چون WpStream از سرورهای اختصاصی خود برای اینکار استفاده میکند.
توجه: برای برگزار وبینارهای بزرگ و استفاده از سرورهای اختصاصی این افزونه نیاز به خرید اشتراک آن را دارید.
ویژگیها افزونه وبینار وردپرس WpStream
- رابط کاربری سریع و آسان
- یک دوره آزمایشی رایگان به اندازه کافی برای پخش زنده یک ساعته به صورت HD
- دو قالب رایگان وردپرس که برای پخش زنده بهینه شده اند.
- امکان ایجاد لایو استریم در وردپرس به طور مستقیم از طریق مرورگرتان
- پشتیبانی از بسیاری دیگر از پخش کنندههای ویدیوی شخص ثالث
- قابلیت ایجاد گزینههای متعدد برای کسب درآمد از جمله ایجاد اشتراکهای پولی و حق عضویت در سایت
- کاملاً واکنشگرا و مناسب برای تلفنهای همراه و تبلتها
- سازگاری کامل با تمامی مرورگرها و سیستم عاملهای مختلف
- امکان پخش زنده و برگزاری وبینار به صورت کاملاً رمزگذاری شده برای افزایش محافظت از محتوای شما و امنیت
- پشتیبانی از کلاس جهانی از طریق چندین کانال
- امکان ضبط وبینار برای استفادههای بعدی
- بدون تبلیغات
- سازگاری با صفحه سازان مدرن از جمله WPBakery و Elementor
- پشتیبانی از چندین کاربر
- و …
نحوه برگزاری وبینار در وردپرس به کمک افزونه WpStream
ابتدا مطابق شکل زیر به سایت افزونه WpStream مراجعه کنید و روی دکمه Try It For Free بزنید.
سپس صفحهای مطابق شکل زیر باز میشود که در قسمت Register اطلاعات خود را وارد نمایید و دکمه Register را بزنید و همانطور که در قسمت بالای این صفحه مشاهده میکنید در حسابهای رایگان آن پهنای باند ۵۰۰ مگابایت بود و حافظه ذخیرهسازی آن ۱۰۰ مگابایت است. اگر به پهنای باند بیشتر و فضای ذخیره سازی بالاتری نیاز دارید حتماً باید حق اشتراک متناسب با آن را خریداری کنید.
بعد از وارد کردن اطلاعاتتان وارد صفحهای مطابق شکل زیر خواهید شد که پیشخوان مدیریت شما میباشد و اطلاعات مربوط به فضای ذخیرهسازی و پهنا باند استفاده شده در آن قابل مشاهده است.
در گام بعدی باید به پیشخوان مدیریت سایت وردپرسیتان بروید. در آنجا مطابق شکل زیر در مخزن وردپرس افزونه WpStream را نصب و فعالسازی کنید.
سپس بخشی به نام WpStream به پیشخوان سایت شما اضافه خواهد شد. بر روی آن کلیک کرده و مطابق شکل زیر ایمیل و پسوردی که در سایت این افزونه برای ثبتنام وارد نمودهاید، مجددا وارد کنید و بر روی دکمه SAVE CHANGES بزنید تا افزونه WpStream به سرورهای سایت خودش متصل شود. با اینکار دیگر نیاز به هیچ اقدامی مانند قرار دادن کلیدهای API نخواهید داشت.
بعد از وارد کردن ایمیل و پسوردتان مطابق شکل زیر، تاییدیهای داده میشود و قسمتی به نام Free Live Channels / Free Videos به پیشخوان وردپرس شما اضافه خواهد شد.
حال مطابق شکل زیر، وارد قسمت Free Live Channels / Free Videos بشوید و بر روی دکمه افزودن نوشته کلیک کنید.
سپس همانند شکل زیر یک عنوان و متن دلخواه برای نوشتهای که میخواهید در آن لایو استریمتان قرار دهید، وارد نمایید.
حالا قبل از اینکه دکمه انتشار را فشار دهید، به پایین همین صفحه و قسمت Live Channel / Video Setting meta box بروید و مطابق شکل زیر گزینه Free Live Channel – encrypted streaming & copy protection را بزنید.
در نهایت بر روی دکمه انتشار کلیک کنید. حال مطابق شکل زیر، کادر جدیدی اضافه میشود که باید بر روی دکمه START LIVE EVENT کلیک نمایید.
بعد از چند لحظه مطابق شکل زیر، با کلیک بر روی دکمه GO LIVE FROM BROWSER میتوانید لایو استریم خود را شروع نمایید.
با کلیک بر روی این دکمه صفحهای جدیدی ایجاد میشود که پخش زنده را امکان پذیر میکند و کار تمام است در ضمن در این صفحه مطابق شکل زیر باید اجازه دسترسی WpStream به وب کم شما داده شود.
مطالب مرتبط:
ویژگیهای ساخت و بارگذاری تصاویر در وردپرس
افزونه Seriously Simple Podcasting برای ساخت پادکست در وردپرس
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید