چه چیزی باعث بروز خطای ۴۱۳ Request Entity Too large در وردپرس می شود؟
خطای ۴۱۳ Request Entity Too large در وردپرس هنگامی اتفاق میافتد که سعی در آپلود یک فایل دارید که اندازه آن بزرگتر از حداکثر حد مجاز آپلود فایل در سایت وردپرسی شما است. در این زمان سرور شما قادر به آپلود فایل نخواهد بود و خطای ۴۱۳ در وردپرس یا request entity too large را نمایش میدهد.
در این زمان پروسه آپلود فایلهای بزرگ در کتابخانه رسانهای متوقف میشود. در چنین مواقعی یک پیغامd خواهید دید که می گوید اندازه فایل بیش از حداکثر حد مجاز است. برای رفع این خطا ۳ روش برای افزایش حجم آپلود در وردپرس وجود دارد.
رفع خطای ۴۱۳ Request Entity Too large در وردپرس
۳ روش برای رفع خطا request entity too large در وردپرس وجود دارد که در ذیل ذکر شده است:
۱-افزایش حجم آپلود از طریق فانکشن قالب
برای انجام این کار می بایست کدهای زیر را به فایل فانکشن(functions.php) قالب اضافه کنید. اول وارد هاست خود شده و روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایلها در هاست هدایت شوید. سپس به مسیر public_html/wp-content/themes مراجعه کنید. حالا قالبی که در حال استفاده ازش هستید و روی وب سایت فعال هست را انتخاب کرده و وارد پوشه قالب در این مسیر بشید. در نهایت به دنبال فایل functions.php بگردید و با راست کلیک کردن روی فایل و انتخاب گزینه Edit به صفحه ویرایش فایل مراجعه کنید.
@ini_set( ‘upload_max_size’ , ’64M’ );
@ini_set( ‘post_max_size’, ’64M’);
@ini_set( ‘max_execution_time’, ‘300’ );
- میتوانید مقادیر upload_max_size و post_max_size را افزایش دهید و مقدار آن را بیشتر از اندازه فایلی که قصد آپلود آن را دارید، بگذارید.
- عبارت max_execution_time را پیدا کنید و مقدار آن را بر اساس زمانیکه فکر میکنید بارگذاری طول میکشد، تنظیم کنید.
۲-افزایش حجم آپلود از طریق htaccess.
در این روش باید کدهای زیر را به فایل htaccess. هاست اضافه کنید. برای انجام این کار وارد هاست شده و روی File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایلها در هاست بروید. بعد به مسیر public_html مراجعه کنید. در این مسیر باید دنبال فایلی با نام htaccess. بگردید که به دلیل وجود نقطه در اول نام فایل جزو فایلهای مخفی هست. اگر فایل نمایش داده نشد در همین صفحه روی دکمه Settings که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار داره کلیک کنید تا پنجره زیر باز شده و در نهایت تیک گزینه show hidden files را انتخاب کرده و روی دکمه Save کلیک کنید. حالا فایل htaccess. نمایش داده می شود که می توانید با راست کلیک کردن و انتخاب گزینه Edit به صفحه ویرایش فایل هدایت شوید.
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
۳-بارگذاری فایل از طریق FTP به صورت دستی
اگر با دو روشی که گفته شد هنوز هم مشکل دارید و قادر به آپلود فایل در وردپرس نبودید و پیغام خطای ۴۱۳ وردپرس نمایش داده میشه این بار میتونید به صورت دستی اقدام به آپلود فایل در هاست بکنید. در این روش کافی است بعد از اینکه وارد هاست شدید روی گزینه File Manager کلیک کنید تا به صفحه مدیریت فایلها در هاست هدایت شوید. حالا به مسیر public_html/wp-content مراجعه کنید.
- نصب قالب وردپرس از طریق FTP: اگر میخواهید یک قالب وردپرس را آپلود کنید، تنها کافی است از طریق FTP به پوشه وبسایت خود رجوع کرده و قالب را اکسترکت کرده و پوشه آن را در مسیر wp-content/themes قرار دهید سپس در محیط وردپرس آن را فعال کنید..
- نصب افزونه وردپرس از طریق FTP: اگر میخواهید افزونهای را آپلود کنید، از طریق FTP به پوشه ریشه وبسایت خود رجوع و افزونه را اکسترکت کرده و پوشه آن را در مسیر wp-content/plugins قرار دهید و مانند روش نصب دستی قالب عمل کنید. آن را از محیط افزونههای وردپرس فعال کنید.
- فایلها دیگر: برای بارگذاری دستی سایر فایل ها نیز به همین صورت از طریق FTP به پوشه وب سایت متصل شده و فایل خود را در مسیر مورد نظر قرار دهید.
مطالب مرتبط:
چرا خطای error establishing a database connection رخ میدهد؟
رفع مشکل جاوا اسکریپت Render Blocking در وردپرس
انتقال مستقیم به صفحه تسویه حساب در ووکامرس
افزونه مدیریت موجودی انبار ووکامرس
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید