ایجاد Child Theme در وردپرس
ایجاد Child Theme در وردپرس با افزونه Child Themify
قالبهای وردپرس یکی از بخشهای اصلی سایتهای وردپرسی را تشکیل میدهند و وجود هزاران قالب با طرح و شکلهای مختلف سبب شده است تا هر کاربر بتواند بر اساس سلیقه خود یکی از آنها را بر روی سایت خود فعال کند. بسیاری از کاربران نیازمند ویرایش قالب بر اساس نیاز و سلیقه خود هستند اما گاهی اعمال تغییرات در فایلهای اصلی قالب میتواند مشکلساز شود و از عملکرد صحیح قالب جلوگیری کند، در این مواقع ایجاد Child Theme در وردپرس امری ضروری است که به کاربران کمک میکنند تا بتوانند از قالب موردنظر خود یک قالب دیگر تهیه کنند و تغییرات خود را بر روی آن اعمال نمایند.
افزونه ساخت چایلد تم در وردپرس
با استفاده از افزونه Child Themify می توانید برای قالب اصلی خود چایلد تم ایجاد کنید. با این افزونه هر ازگاهی قالب مادر خود را آپدیت کنید و دیگر نگران حذف شدن تغییرات فایل های قالب سایت وردپرسی خود نباشید. مزیت این افزونه این است که اگر با اعمال تغییرات بر روی قالب خود مشکلی به وجود آمد به سرعت می توانید قالب اصلی وب سایت خود را فعال کنید.
نحوه نصب افزونه ساخت چایلد تم در وردپرس
پس از فعال سازی افزونه Child Themify، در پیشخوان وردپرس و در منو نمایش بخشی به نام create a child theme ظاهر می شود. با کلیک بر روی این گزینه می توانید چایلد تم را در سایت وردپرسی خود ایجاد کنید.
Create a Child Theme
در این بخش میتوانید برای یکی از قالبهای فعال در سایت وردپرسی خود یک قالب فرزند یا Child Theme ایجاد کنید.
Select a parent theme: در این بخش قالبی را که میخواهید از آن یک child theme ایجاد کنید را انتخاب کنید؛ با انتخاب این گزینه فیلد دیگری ظاهر میشود.
Name your child theme: در این بخش نامی را برای قالب فرزند خود انتخاب کنید تا در بخش پوستهها با این نام نمایش داده شود.
Show advanced fields: در این بخش میتوانید فیلدهای اضافی را برای قالب خود شخصیسازی کنید.
Author Name: در این بخش میتوانید برای نویسنده و طراح قالب خود یک نام وارد کنید؛ به طور مثال میتوانید نام سایت یا مدیریت سایت را وارد کنید.
Extra Theme Files: در این بخش نیز میتوانید فایلهایی را که میخواهید child theme شما داشته باشد، وارد کنید. همچنین با کلیک بر روی گزینه Select All میتوانید تمامی فایلهای قالب اصلی را در قالب فرزند خود انتخاب کنید.
در نهایت نیز کافی است بر روی Create Child Theme برای ایجاد Child Theme در وردپرس کلیک کنید تا ساخته شود و از طریق بخش نمایش> پوستهها قابل دسترسی باشد.
نتیجه گیری
با استفاده از افزونه Child Themify می توانید قالب خود را بدون آنکه خراب شود، ویرایش کنید. گاهی ویرایش نادرست قالب های وردپرس می تواند عملکرد صحیح قالب و در نتیجه نمایش آن را مختل کند که در این مواقع ایجاد Child Theme بسیار مفید است.
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید