ایجاد اسلایدر در وردپرس
ایجاد اسلایدر در وردپرس با افزونه Cyclone Slider
برخی امکانات افزونه Cyclone Slider:
- اسلایدر های نامحدود
- تنظیمات منحصر به فرد مختص به هر اسلایدر به صورت جداگانهcyclone slider12
- توانایی اضافه کردن افکت های مختلف به اسلایدر
- امکان ایجاد پخش اسلایدر تصادفی
- امکان ایجاد دکمه هایی برای مدیریت اسلایدر
- قابلیت وارد کردن تصاویر از NextGEN
- امکان استفاده از اسکریپت های اختصاصی برای اسلایدر
- و…
کار با افزونه ساخت اسلایدر در وردپرس
ابتدا آخرین نسخه افزونه را دانلود و سپس در وردپرس سایت خود نصب و فعال سازی نمایید.
بعد از نصب و فعال سازی افزونه ساخت اسلایدر در وردپرس، گزینه ای جدید با عنوان اسلایدر در منوی پیشخوان وردپرس ایجاد خواهد شد که این منو شامل چند زیر منو است. در قدم اول از زیر منو های موجود این منو، روی گزینه افزودن اسلایدشو کلیک نمایید تا وارد بخش ایجاد اسلایدشو شویم.
با ورود به بخش ایجاد اسلایدر در وردپرس، کافیست ابتدا یک عنوان برای اسلایدشو خود انتخاب نمایید. در نهایت به بخش زیرین عنوان مراجعه نمایید و مطابق با تصویر بالا روی گزینه افزودن اسلاید کلیک نمایید.
با کلیک بر روی گزینه افزودن اسلایدشو، چنین باکسی قابل مشاهده است که این باکس شامل دو زبانه است. در زبانه Slide Properties همانطور که از نام آن پیداست، شما یک سری تنظیمات مرتبط با اسلایدر مربوطه اعمال می کنید و در بخش بعدی، شما می بایستی تنظیمات مرتبط با تصویر از قبیل آپلود تصویر و موارد دیگر اعمال کنید.
در زبانه اول یعنیSlide Properties چند گزینه به شرح موارد زیر وجود دارد:
Hidden: با کلیک کردن روی این گزینه از تنظیمات ایجاد اسلایدر در وردپرس، شما می توانید مشخص نمایید که تصویر شما در اسلایدر قابل مشاهده باشد یا خیر.
افکت حرکت: در این بخش از تنظیمات اسلایدر، شما می توانید از بین افکت های موجود در این بخش، یک افکت را انتخاب نمایید.
Effects Speed: در این بخش از تنظیمات اسلایدر، شما می توانید سرعت سرعت نمایش افکت تصویر را مشخص نمایید. دقت داشته باشید که واحد اندازه گیری این بخش بر حسب میلی ثانیه می باشد.
تاخیر نمایش اسلایدر: در این بخش از تنظیمات ایجاد اسلایدر در وردپرس، شما می توانید تاخیر نمایش اسلایدر را مشخص نمایید. دقت داشته باشید که واحد اندازه گیری این بخش بر حسب میلی ثانیه می باشد.
در بخش بعدی از تنظیمات ایجاد اسلایدر، چند گزینه به شرح زیر وجود دارد:
افزودن عکس: با کلیک کردن روی این دکمه، شما به صورت پیشفرض وارد بخش رسانه خواهید شد و می توانید تصویر مرتبط با اسلایدر را از کتابخانه موجود در وردپرس انتخاب نمایید. همچنین اگر می خواهید تصویر خود را از کامپیوتر شخصی خود بارگذاری نمایید می توانید روی گزینه بارگذاری کلیک کنید و این اعمال را انجام دهید.
Caption: در این بخش از تنظیمات ایجاد اسلایدر، شما می توانید یک نوشته به عنوان کپشن برای اسلایدر خود در نظر بگیرید.
لینک: در این بخش از تنظیمات ایجاد اسلایدر، شما می توانید تصویر اسلایدر خود را به صورت لینک عرصه نمایید. به بیانی بهتر تصویر مربوطه دارای لینک است و کاربر با کلیک بر روی آن به لینک در نظر گرفته شده هدایت می شود.
ویژگی های عکس: در این بخش از تنظیمات ایجاد اسلایدر، شما می توانید یک سری ویژگی ها را برای تصویر خود در نظر بگیرید.
نکته: شما می بایستی برای هر یک از تصاویر خود یک اسلایدر ایجاد کنید. یعنی هر اسلایدر مختص با یک تصویر است.
در این بخش، همانطور که از نام آن مشخص است، شما قالب دکمه های درون اسلایدر و موارد دیگری که قابل مشاهده است را می توانید مورد بررسی قرار دهید. بعد از انجام این موارد از تنظیمات و اتمام مراحل ایجاد اسلایدر، کافیست روی گزینه انتشار کلیک نمایید و کد کوتاهی که بعد از انتشار، افزونه در دسترس شما قرار می دهد را در یک نوشته یا برگه منتشر کنید تا نمای کاملی از زیبایی اسلایدر وردپرس را مشاهده نمایید.
اما اکنون می خواهیم تنظیمات مرتبط با افزونه را مورد بررسی قرار دهیم. از زیر منوهای موجود بخش اسلایدر روی گزینه Settings کلیک نمایید تا صفحه ای مانند تصویر زیر ایجاد شود.
در این بخش از تنظیمات افزونه، شما چند گزینه را به شرح موارد زیر مشاهده می کنید:
Load Scripts in: در این بخش از تنظیمات افزونه ایجاد اسلایدر در وردپرس ، شما می توانید مشخص نمایید که بارگذاری اسلایدر در کدام قسمت از وب سایت باشد. به صورت پیشفرض این گزینه روی پاصفحه قرار گرفته شده است.
بارگذاری اسکریپت های زیر: در این بخش از تنظیمات افزونه ایجاد اسلایدر در وردپرس ، شما می توانید مشخص نمایید که چه اسکریپت هایی بارگذاری شود. به صورت پیش فرض همه موارد انتخاب شده است که شما می توانید بسته به نیاز خود برخی از آن ها را انتخاب و برخی ها را انتخاب نکنید.
Scripts Loading Priority: در این بخش از تنظیمات افزونه ، شما می توانید بارگذاری اسکریپت ها را اولویت بندی کنید.
Load These Template: در این بخش از تنظیمات افزونه ، شما می توانید الگو های رو به رو را انتخاب نمایید.
Legacy Mode: در این بخش از تنظیمات افزونه ایجاد اسلایدر در وردپرس ، حالت ارث بری این بخش را مشخص نمایید. به بیانی بهتر شما می توانید زمان برگشت به دوران پیشین سیلکون کشویی اول را عوض کنید.
مطالب مرتبط:
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید