افزونه SeedProd
افزونه SeedProd محبوب ترین و یکی از بهترین افزونه های تعمیر و نگهداری وردپرس است که به شما امکان می دهد قبل از راه اندازی سایت خود، مخاطبان تان را جذب کنید.
اضافه کردن یک صفحه “سایت در دست تعمیر است” در حین تعمیر و بروزرسانی سایت، راهی عالی برای پنهان کردن صفحات شکسته و در حال تعمیر از چشم مخاطبان تان است و با آگاه کردن موتورهای جستجو از اینکه سایت شما موقتاً پایین آورده شده است، باعث می شود بتوانید رنکینگ خود را در نتایج جستجو حفظ کنید.
بنابراین گوگل به جای اینکه صفحات شکسته شده شما را ایندکس کند، از ایندکس کردن هر گونه تغییری روی سایتی که کامل نیست، صرف نظر می کند و سئوی سایت شما تحت تأثیر قرار نمی گیرد.
اگر می خواهید قبل از راه اندازی سایت ترافیک و مشترک جذب کنید و حتی اقدام به ساخت لیست ایمیل در وردپرس نمایید، افزونه SeedProd بهترین راه حل ممکن است.
افزونه Coming Soon وردپرس با نام SeedProd
ابتدا آخرین نسخه ازافزونه Coming Soon وردپرس را دانلود و سپس در وردپرس سایت خود نصب و فعال سازی نمایید.
بعد از نصب و فعال سازی افزونه، گزینه جدیدی در منوی پیشخوان وردپرس اضافه خواهد شد. برای دسترسی به آن ابتدا وارد داشبورد وردپرس شوید و از منوهای موجود گزینه جدید با نام SeedProd اضافه خواهد شد. از زیرمنو های آن روی گزینه Settings کلیک نمایید. در صفحه تنظیمات افزونه چندین زبانه وجود دارد که به کمک یکدیگر تمام موارد موجود در آن را بررسی خواهیم کرد. در زبانه اول یعنی زبانه محتوا چندین بخش برای تنظیمات وجود دارد.
در بخش اول شما می بایستی نسبت به وضعیت افزونه اقداماتی انجام دهید. در حالت عادی صفحه در حال تعمیر است غیرفعال می باشد. اما اگر شما قصد دارید سایت خود را برای مدتی از دسترس خارج نمایید تا سایت خود را بررسی یا ارتقا یا حتی بهبود ببخشید می توانید روی هر کدام از مواردی که شما در حال انجام آن هستید قرار دهید.
بعد از اتمام فرآیند تنظیمات این بخش روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک نمایید تا تنظیمات ذخیره شود.
بخش بعدی از تنظیمات زبانه محتوا، شامل چند بخش می باشد. این بخش ها شامل موارد زیر می باشد:
۱- لوگو: در این قسمت از تنظیمات افزونه Coming Soon وردپرس شما می توانید لوگوی سایت خود را جهت نمایش آپلود و یا از کتابخانه انتخاب نمایید.
۲- عنوان: در این بخش شما می بایستی یک عنوان برای صفحه در انتظار خود ایجاد نمایید. حالا این عنوان یا می تواند صفحه در دست ساخت است باشد یا می توان به زودی باز خواهیم گشت باشد.
۳- پیغام: در این قسمت از تنظیمات افزونه شما قادر خواهید بود پیامی به کاربر قرار دهید. بهتر است در این بخش توضیحی در رابطه به اینکه چرا سایت شما از دسترس خارج شده است باشد.
۴- Powered By SeedProd: در این بخش شما می توانید مشخص نمایید که کپی رایت افزونه در صفحه انتظار شما قرار گیرد.
بعد از تنظیمات روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک نمایید تا پروسه انجام شده ذخیره شود.
در بخش بعدی از تنظیمات زبانه محتوا چندین گزینه همانند تصویر بالا شماره گذاری شده است. این گزینه ها به شرح موارد زیر است:
۱- فاوآیکن: در این بخش از تنظیمات افزونه Coming Soon وردپرس شما می توانید یک فاوآیکن برای صفحه در حال تعمیر یا همان صفحه انتظار خود در نظر بگیرید.
۲- عنوان سئو: در این قسمت از تنظیمات افزونه شما می توانید عنوان سئو صفحه را مشخص نمایید.
۳- توضیحات متا سئو: در این بخش شما می توانی توضیحات متا سئو را مشخص نمایید.
۴- کدآنالتیکس: در این قسمت شما می توانید کد گوگل آنالتیکس را قرار دهید. برای دریافت آن روی لینک زیر باکس کلیک نمایید.
بعد از اتمام فرآیند تنظیمات این بخش، روی دکمه ذخیره تمام تغییرات کلیک نمایید تا پروسه انجام شده ذخیره شود. حال بدون درنگ روی زبانه دوم از تنظیمات یعنی زبانه طراحی کلیک نمایید.
در زبانه دوم از تنظیمات چندین بخش وجود دارد. در بخش اول گزینه هایی جهت تنظیمات استایل و ظاهر صفحه قابل مشاهده است. این گزینه ها به شرح موارد زیر می باشد:
۱- رنگ پس زمینه: در این قسمت از تنظیمات افزونه Coming Soon وردپرس شما می توانید رنگ پس زمینه ای را برای صفحه در حال انتظار در نظر بگیرید.
۲- تصویر پس زمینه: در این بخش از تنظیمات افزونه شما می توانید تصویری را برای پس زمینه صفحه در دست تعمیر است ایجاد کنید.
۳- پس زمینه واکنش گرا: در این قسمت شما می توانید پس زمینه واکنش گرا برای صفحه مورد نظر خود در نظر بگیرید.
۴- اندازه واکنش گرایی: در این بخش شما می توانید اندازه واکنش گرایی را برای صفحه مورد نظر انتخاب کنید.
۵- پس زمینه کم نور: در این قسمت شما قادر خواهید بود یک پس زمینه کم نور و شفاف برای صفحه خود در نظر بگیرید.
۶- تکرار پس زمینه: در این بخش شما قادر خواهید بود موقعیت تکرار پس زمینه را مشخص نمایید. دقت داشته باشید که اگر پس زمینه واکنش گرا انتخاب کنید، این بخش برای شما کار نخواهد کرد.
۷- موقعیت پس زمینه: در این بخش شما قادر خواهید بود موقعیت پس زمینه را مشخص نمایید. دقت داشته باشید که اگر تنظیمات پس زمینه واکنش گرا فعال باشد، این قسمت برای شما اجرا نخواهد شد.
۸- پیوست پس زمینه: در این قسمت از تنظیمات افزونه شما می توانید پیوست پس زمینه را مشخص نمایید. دوستان دقت داشته باشید که اگر پس زمینه واکنش گرا برای صفحه خود در نظر گرفته اید، این گزینه برای شما عمل نخواهد کرد.
بعد از اتمام تنظیمات لازم روی گزینه ذخیره تمام تغییرات کلیک نمایید.
در ادامه تنظیمات زبانه طراحی، بخشی با عنوان محتوا وجود دارد. در بخش اول که عنوان آن حداکثر عرض می باشد، افزونه به صورت پیشفرض ۶۰۰ پیکسل برای عرض محتوای شما در نظر گرفته است. اگر فکر می کنید که محتوای صفحه شما به عرض بیشتری نیازمند است، می توانید مقدار آن را تغییر دهید. در ادامه شما می توانید محتوای خود را با فعال سازی Well درون یک باکس یا همان جعبه قرار دهید. بعد از اتمام فرآیند تنظیمات روی گزینه ذخیره تمام تغییرات کلیک کنید و به بخش هایی پایین تر از تنظیمات طراحی مراجعه نمایید.
در این بخش چندین گزینه وجود دارد. این بخش در واقع تنظیمات ظاهری متن های درون صفحه شما خواهد بود. این گزینه ها به شرح موارد زیر می باشد:
۱- رنگ متن: در این قسمت از تنظیمات افزونه Coming Soon وردپرس شما قادر خواهید بود رنگ متن های موجود در صفحه را سفارشی سازی نمایید.
۲- رنگ پیوند: در این بخش از تنظیمات افزونه شما قادر خواهید بود رنگ لینک ها و پیوند ها را مشخص نمایید.
۳- رنگ عنوان: در این قسمت شما می توانید رنگ عنوان را مشخص نمایید.
۴- قلم متن: در این بخش شما می توانید قلم متن یا همان فونت متن را مشخص نمایید.
بعد از انجام تنظیمات، روی گزینه ذخیره همه تغییرات کلیک نمایید تا فرآیندی که شما آن را ویرایش دادید ذخیره شود.
در بخش نهایی از تنظیمات ظاهری صفحه در دست تعمیر است، شما می توانید با توجه به توانایی خود در زبان CSS، استایل های سفارشی خود را نسبت به صفحه مورد نظر وارد نمایید. بعد از اتمام کدنویسی خود، روی گزینه ذخیره تمام تغییرات کلیک نمایید تا تنظیمات ذخیره شود.
در بخش نهایی از تنظیمات، چندین بخش وجود دارد. این بخش ها به شرح موارد زیر می باشد:
۱- غیر فعال سازی URL های مستثنی پیش فرض: در این بخش از تنظیمات افزونه Coming Soon وردپرس شما قادر خواهید بود لینک هایی که لینک های مستثنی یا همان لینک هایی که مجاز به ورود هستند مانند داشبورد، ورود و… را غیر فعال نمایید.
۲- اسکریپت های سربرگ: در این قسمت از تنظیمات افزونه شما می توانید اسکریپت ها یا استایل خود را وارد نمایید. دقت داشته باشید که این بخش در واقع قبل از بسته شدن تگ head اجرا می شود.
۳- اسکریپت های پاورقی: در این بخش شما می توانید اسکریپت ها یا استایل مورد نظر خود را وارد نمایید. دقت داشته باشید که این بخش قبل از بسته شدن بدنه اصلی اجرا می شود.
۴- سفارشی سازی اچ تی ام ال: در این قسمت شما می توانید کل قالب طراحی شده را توسط کدهای html سفارشی خود جایگزین کنید.
۵- پیوست HTML: در این بخش شما می توانید لینک هایی به صفحه اصلی خود اضافه کنید. مانند لینک فایل استایل یا لینک های دیگر.
بعد از اتمام تنظیمات روی گزینه ذخیره همه تغییرات کلیک نمایید تا فرآیند تنظیمات ذخیره شود. حال کافیست که از حساب کاربری خود خارج شوید و اگر افزونه را فعال کرده باشید، تغییرات ایجاد شده توسط افزونه را مشاهده کنید.
مطالب مرتبط:
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید