آموزش ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس
ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس این امکان را به شما میدهد تا بتوانید محصولات و خدماتی که با پلنهای مختلف و امکانات متنوع ارائه میدهید را به صورت یک جدول قیمت دار نمایش داده و برای هر پلن از محصولات ویژگی محصول و امکاناتی که در بستههای مختلف یک محصول و خدمات به کاربر ارائه میدهید را به صورت چک لیست نمایش داده و در انتها با استفاده از دکمههای لینک دار مشتری را به صفحه سفارش محصول و خدمات هدایت کنید. این نوع جدول در بیشتر سایتهای هاستینگ قابل استفاده است که پلان مختلفی برای هاست خودشون تعریف میکنند و بسته به میزان امکاناتی که برای هر هاست ارائه میدن از رنگ بندی و استایل دلخواه هم استفاده میکنند.
در این آموزش از آموزش های پارس نویس قصد معرفی افزونه ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس را داریم که با استفاده از این افزونه میتوانید انواع مختلفی از جدولهای وردپرس را برای نمایش لیست امکانات و محصولات خودتون بسازید تا کاربر بر اساس امکاناتی که برای هر یک از پلنهای محصول ارائه میدهید قادر به مشاهده توضیحات و در نهایت خرید محصول مورد نظر باشد.
آموزش ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس
۱٫ افزونه Go Pricing
افزونه جدول قیمت وردپرس Go Pricing یکی از برترین و پرفروش ترین افزونه های جدول و نمایش هزینه در وردپرس می باشد. این افزونه دقیقا همانند افزونه هایی می باشد که شاید در وب سایت های هاستینگ یا فروش پنل پیامک یا موارد مشابه دیده باشید. این افزونه بسیار عالی کد نویسی شده است. تمامی تنظیمات بصورت ای جکس نوشته شده اند. خلاف آن چه که فکر می کنید، این افزونه تنظیمات فوق العاده پیشرفته ای دارد. با این افزونه دقیقا مانند دمو خواهید توانست جداول خود را ایجاد کرده و تنها با یک شورتکد کوتاه آن را نمایش دهید. از قابلیت های این افزونه می توان به وجود طرح ها و رنگ های مختلف ، قابلیت واکنش گرایی ، قابلیت تعیین بی نهایت رنگ برای لیست قیمت ها و سازگاری با مرورگرهای مختلف اشاره کرد. هم اکنون می تواند آخرین نسخه افزونه Go Pricing را از سایت پارس نویس که فارسی سازی شده است دریافت کنید .
برخی از امکانات افزونه جدول قیمت وردپرس Go Pricing فارسی :
- محیط کاربری کاملا فارسی
- کاملا واکنش گرا و ریسپانسیو
- دارای سرعت لود بسیار بالا و سریع
- قابلیت اجرا در انواع قالب وردپرس
- دارای امکانات و تنظمیات فراوان
- آپشن های گسترده و مفید
- امکان افزودن فایل های چند رسانه ای
- قابلیت افزودن لینک
- قابلیت اتصال به درگاه های پرداخت
- دارای آیکن های بسیار زیبا
- تنظمیات رنگ بندی متنوع
- امکان اعمال افکت های انیمیشنی
- امکان ایجاد سایه
- طراحی شده به صورت کاملا آجاکسی
- امکان ایجاد فواصل قابل تنظیم بین ستون های جداول
- دارای تولتیپ های انیمیشنی و گرافیکی و قابل تنظیم برای رنگ ها
- امکان ایجاد دکمه با سه حالت و استایل مختلف
- امکان اضافه کردن قسمت هزینه به جداول
- قابلیت افزودن فونت های فارسی
- قابلیت درج کدهای html و css
- امکان اضافه کردن ستون و سطر ها بصورت دلخواه و کاملا سفارشی
- امکان اضافه کردن شورتکد های جالب و متنوع برای هر بخش
- امکان اضافه کردن روبان های رنگی در ۴ رنگ(آبی، قرمز، سبز، زرد) و ۴ سبک(%۵۰، جدید، محبوب، ذخیره)
- قابلیت درون ریزی و برون ریزی تنظمیات افزونه
- امکان درج تصویردر بخش سربرگ سایت
- دارای بیش از ۱۰۰ دموی آماده
- محیط کاربری گرافیکی و ساده
- و….
۲٫ افزونه Pricing Table
افزونه ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس که قصد معرفی اونو داریم با نام Pricing Table در مخزن وردپرس به ثبت رسیده و تاکنون موفق شده بیش از ۸٫۰۰۰ نصب فعال و کسب امتیاز ۳٫۲ را ازآن خودش کند که با استفاده از این افزونه قادر به ایجاد جدول قیمت گذاری در وردپرس خواهید بود. برای استفاده از این افزونه روی دکمه زیر کلیک کنید تا به صفحه افزونه در مخزن وردپرس هدایت شده و سپس با استفاده از آموزش نحوه نصب و کار کردن با افزونه ها در وردپرس اقدام به نصب و فعال سازی افزونه در سایت وردپرسی خودتون بکنید.
بعد از نصب و فعال سازی افزونه مشابه تصویر زیر منویی با نام Pricing Table در پیشخوان وردپرس اضافه میشه، حالا به زیر منوی Add New مراجعه کنید تا صفحه افزودن جدول براتون باز شده و جزییات جدول را مشابه تصویر زیر وارد کنید.
حالا همونطور که در تصویر مشاهده میکنید برای اضافه کردن ستون در جدول قیمت گذاری وردپرس روی دکمه All Plan کلیک کنید تا پنجره برای وارد کردن نام باز شود و نام دلخواه برای هر ستون از جدول را وارد کنید. در اینجا از سه نام استاندارد، لوکس/ویژه و پیشرفته استفاده کردیم. حالا بعد از اینکه ستونهای خودتون را انتخاب کردید از بخش Price قیمت هر پلن را وارد کنید. از بخش Plan Info هم میتوانید دوره پرداخت و واحد پولی را تعیین کنید که در اینجا از تومان/ماهیانه استفاده کردیم. در نهایت از فیلد ButtonText هم میتوانید نام دلخواه برای دکمه خرید هر یک از پلانها را وارد کنید تا دکمه سفارش و خرید محصول نمایش داده شده و از قسمت ButtonURL هم آدرس دکمه خرید را برای هر پلن وارد کنید.
تا اینجای کار ما ستونها را که مربوط به نام پلان، قیمت، توضیحات قیمت، دکمه خرید و لینک خرید بوده تعریف کردیم و حالا نوبت به این میرسه تا در ردیفهای جدول ویژگیهای هر پلان را مشخص کنیم. بنابراین برای این کار از بخش پایین ستون روی گزینه Add Plan Feature کلیک کنید و سپس ویژگی هر پلان را در اون وارد کنید. در اینجا از ویژگیهایی مثل فضا، پهنای باند، بکآپ گیری، SSL رایگان و کنترل پنل استفاده کرده که برای خرید هاست مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
با اسکرول کردن به سمت پایین این صفحه هم میتونید از باکس Custom CSS استایل سفارشی که برای افزونه وجود دارد را به دلخواه خودتون تغییر دهید. از جمله این موارد میشه به تغییر فونت نوشتهها، تغییر رنگ، تغییر چینش المانهای موجود در جدول و… اشاره کرد که میتوانید به راحتی با استفاده از CSS اونها را تغییر دهید.
حالا که جدول خودتون را ایجاد کردید همونطور که در باکس Pricing Table Shortcode میبینید برای جدول ساخته شده یک شورتکد نمایش داده میشود که با استفاده از این شورتکد قادر به نمایش جدول در هر یک از صفحات نوشته× برگه، محصول و هر نوع پست تایپ سفارشی وردپرس خواهید بود. بنابراین برای نمایش جدول به صفحه افزودن برگه، نوشته، محصول و یا پست تایپ دلخواه مراجعه کنید. مشابه تصویر زیر میبینید که دکمهای در ویرایشگر وردپرس اضافه شده است که با استفاده از این دکمه قادر به نمایش جدول قیمت گذاری در وردپرس خواهید بود.
حالا همونطور که در تصویر میبینید روی این دکمه کلیک کنید تا پنجره زیر نمایش داده شود و سپس از بخش Select Table ابتدا جدولی را که در مرحله قبل ایجاد کردید انتخاب کنید، سپس با استفاده از Select Template یکی از قالبهای موجود برای نمایش جدول قیمت گذاری در وردپرس را انتخاب کرده و روی دکمه Insert Into Post کلیک کنید تا شورتکد جدول در برگه یا نوشتهای که قصد دارید اضافه شده و در نهایت برگه را منتشر کنید.
در نهایت بعد از اینکه برگه را منتشر کنید بسته به نوع قالب انتخاب شده در این مرحله مشابه تصویر زیر جدول خودتون را که در وردپرس ایجاد کردید میتونید در صفحه دلخواه وردپرس مانند نمونههای زیر نمایش دهید.
امیدوارم این آموزش هم مورد توجه و پسند شما قرار گرفته باشد و با استفاده از اون توانسته باشید تا نسبت به ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس اقدام کنید. در صورتی که در رابطه با این آموزش و نحوه ساخت جدول قیمت گذاری در وردپرس سوال یا مشکلی داشتید در بخش دیدگاهها اعلام کنید تا در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید