۷ افزونه های بک آپ گیری از وردپرس
بهترین افزونه های بک آپ گیری از وردپرس
بسیاری از سرویس دهندگان میزبانی وب وردپرس سرویس پشتیبان محدودی را ارائه می دهند، پس برای کاربران اینگونه سرویس دهندگان بهتر است که صرفا به خدمات آنها تکیه نکنند. اگر تاکنون از وب سایت وردپرس خود فایل پشتیبانی تهیه نکرده اید، بهتر است یکی از این ۷ افزونه برتر وردپرس را انتخاب کنید و از آن استفاده کنید.
۱- افزونه UpdraftPlus
افزونه UpdraftPlus به شما امکان می دهد یک نسخه پشتیبان کامل از سایت وردپرس خود را ایجاد کنید و آن را در ابر ذخیره کنید یا از طریق کامپیوتر خود دانلود کنید.
این افزونه بک آپ گیری از وردپرس بصورت زمان بندی شده و بک آپ گیری از روی درخواست شما در هر زمان که بخواهید را، پشتیبانی می کند. همچنین می توانید انتخاب کنید که از چه فایل هایی پشتیبان گیری کند و علاوه بر پشتیبان گیری از هر وب سایت وردپرس، UpdraftPlus همچنین به شما اجازه می دهد تا به آسانی مستقیماً از پنل مدیریت وردپرس خود فایل های پشتیبان گیری شده را بازیابی کنید.
افزونه UpdraftPlus می تواند به طور خودکار فایل های پشتیبان گیری شده را به Dropbox، Google Drive، S3، Rackspace، FTP، SFTP، ایمیل و چندین سرویس ذخیره سازی ابر دیگر بارگیری کند.
نسخه رایگان افزونه UpdraftPlus دارای ویژگی های فراوانی است، با این حال توصیه می کنم برای باز کردن تمام ویژگی های پشتیبان گیری قوی از نسخه UpdraftPlus premium استفاده کنید.
برخی از ویژگیهای افزونه
- قابلیت تهیه نسخه پشتیبان از سایت
- قابلیت بازگردانی بک آپ تهیه شده
- قابلیت ذخیرهسازی نسخه پشتیبان بر روی فضاهایی نظیر گوگل درایو، آمازون و وان درایو
- سرعت بالای افزونه در بازیابی اطلاعات
- قابلیت زمانبندی برای تهیه بک آپ
- تهیه خودکار بک آپ در زمانهای تعیین شده
- قابلیت مدیریت بک آپگیری چندین سایت توسط پیشخوان یک سایت
- قابلیت بک آپگیری دوباره در صورت وجود مشکل در فرآیند بک آپگیری
- پشتیبانی از تمامی نسخههای PHP
۲- افزونه VaultPress (پشتیبان گیری Jetpack )
شما به راحتی می توانید با استفاده از VaultPress به بک آپ گیری از وردپرس بپردازید و در زمان لازم به سادگی، صرفاً با چند کلیک پیشتیبان های گرفته شده را بازیابی و نصب کنید. نسخه های بالاتر Jetpack علاوه بر آنچه ذکر شد، اسکن امنیتی و چندین ویژگی قدرتمند دیگر را ارائه می دهند.
توجه: چند جنبه منفی در استفاده از VaultPress وجود دارد:
اول- برای استفاده از این افزونه برای چند سایت مختلف باید به ازای هر سایت پول پرداخت کنید و این سبب می شود هزینه های شما افزایش یابد.
دوم– همچنین برای استفاده از این افزونه شما مجبور به عضویت در JetPack هستید، باید یک حساب WordPress.com دریافت کنید، و افزونه Jetpack را در سایت خود نصب کنید.
در نهایت، پشتیبان گیری فقط برای ۳۰ روز در برنامه های پایین تر ذخیره می شود. اگر می خواهید یک آرشیو پشتیبان گیری نامحدود داشته باشید، باید ۲۹ دلار در هر ماه برای هر وب سایت پرداخت کنید که برای مبتدیان بسیار گرانتر از سایر راه حل های لیست شده در اینجا است. به عبارتی این افزونه برای سایت هایی با درامد بالا یا سایتهای حرفه ای مناسب است. برای بعضی سایتها حتی با وجود هزینه های بالا،استفاده از افزونه VaultPress به خاطر اعتبار ستاره ای Automattic کاملاً ارزشمند است. اگر از JetPack برای استفاده از ویژگی های دیگر مانند JetPack CDN برای عکس ها، ارتقاء رسانه های اجتماعی و غیره استفاده می کنید، این انتخابی بدون اشکال برای شماست.
برخی از ویژگیهای این افزونه:
- نصب و تست شده بروی آخرین ورژن وردپرس (نسخه: ۵٫۲٫۲)
- حداقل نسخه موردنیاز وردپرس برای اجرای این افزونه ۵٫۱
- امکان بکاپ گیری خودکار
- اسکن خودکار هسته وردپرس
- قابلیت بکاپ گیری از پست ها، نظرات و رسانه های وردپرس
- بررسی و حل مشکل یافت شده در اسکن ها
- ارتقای امنیت ورودی های سایت
- امکان بلاک کردن آی پی های مهاجم
- کنترل و مانیتور کلیه ورودیها ربات ها
- و ده ها قابلیت دیگر…
۳- افزونه پشتیبان گیری BackupBuddy
افزونه BackupBuddy یکی از پرطرفدارترین افزونه های بک آپ گیری از وردپرس است که بیش از نیم میلیون سایت وردپرس از آن استفاده می کنند. این افزونه اجازه می دهد تا شما به راحتی به صورت روزانه، هفتگی و ماهانه پشتیبان گیری از سایتتان را برنامه ریزی کنید.
با افزونه BackupBuddy، شما می توانید فایل های پشتیبانی خود را به صورت خودکار در سرویس های ذخیره سازی ابر مانند Dropbox، Amazon S3، Rackspace Cloud، FTP، Stash (خدمات ابری شان) ذخیره کرده و یا آنها را به خودتان ایمیل کنید. اگر از سرویس Stash آنها استفاده می کنید، می توانید از پشتیبان گیری در زمان واقعی استفاده کنید.
بزرگترین مزیت استفاده از BackupBuddy این است که این افزونه یک سرویس مبتنی بر هزینه اشتراک نیست، بنابراین هزینه ماهانه ای برای شما وجود ندارد بلکه صرفاً باید هزینه اولیه ای برای تهیه آن پرداخت کنید. شما می توانید از افزونه بر روی وب سایت های ذکر شده در برنامه خود استفاده کنید.
شما همچنین به انجمن های پشتیبانی premium ، به روز رسانی های منظم و ۱ گیگابایت حافظه ذخیره سازی BackupBuddy Stash دسترسی خواهید داشت تا بتوانید فایل های پشتیبان خود را ذخیره کنید. علاوه بر این، قابلیت همگام سازی iThemes به شما اجازه می دهد تا ۱۰ سایت وردپرس را از یک داشبورد مدیریت کنید.
ین افزونه یک مجموعه کامل از ویژگی های مورد نیاز شما برای پشتیبان گیری، بازگرداندن و جابجایی یک سایت وردپرس است. نکته قابل توجه افزونه BackupBuddy این است که یک جایگزین معتبر برای افزونه های UpdraftPlus و VaultPress است که می توانید از آن استفاده کنید.
برخی از ویژگیهای این افزونه:
- قابلیت بک آپ گیری منظم در فواصل زمانی مشخص
- اسکن کردن هاست به منظور شناسایی ایراد ها
- ارسال بک آپ به آدرس ایمیل
- زمان بندی و ایجاد جدول زمانی برای بک آپ گیری
- دو نوع بک آپ معمولی و کامل از کل سایت
- نمایش اطلاعات بسیار کامل از دیتابیس،سرور سنتر
- ریستور کردن و بازگردانی راحت
- و بسیاری امکانات دیگر
۴- افزونه پشتیبان گیری BoldGrid
افزونه BoldGrid Backup یک نسخه ساده پشتیبان گیری خودکار وردپرس است که توسط BoldGrid که یک سایت سازنده وب سایت است و توسط WordPress تامین میشود، ارائه شده است و شما می توانید به راحتی پشتیبان وب سایت خود را ایجاد کنید، سایت خود را بعد از خرابی بازگردانید و حتی می توانید از آن برای جابجایی سایت خود در هنگام تغییر میزبان استفاده کنید. شما می توانید پشتیبان گیری خودکار را راه اندازی و یا به صورت دستی و فقط با یک کلیک از سایتتان پشتیبان گیری کنید.
افزونه BoldGrid دارای یک ویژگی حفاظت خودکار خطایی است که قبل از به روزرسانی یک نسخه پشتیبان از سایت شما ایجاد می کند. اگر یک بروزرسانی نتواند انجام شود، به طور خودکار سایت وردپرس خود را به آخرین پشتیبان باز می گرداند. این یک ویژگی عالی است که شما را در برابر خطاهای به روز رسانی محافظت می کند.
۵- افزونه پشتیبان گیری BlogVault
BlogVault به عنوان یک سرویس (SaaS) راه حل است و نه فقط یک افزونه وردپرس. این مستقیما از طریق سرورهای BlogVault پشتیبان را ایجاد می کند، بنابراین بار صفر بر روی سرور شما وجود خواهد داشت.
افزونه BlogVault بصورت روزانه و به طور خودکار یک نسخه پشتیبان از وب سایت تان را ایجاد می کند و همچنین به شما اجازه می دهد تا به صورت دستی پشتیبان گیری کنید. این افزونه دارای یک ویژگی پشتیبان گیری افزایشی هوشمند است که برای بارگیری حداقلی سرور فقط از تغییرات افزایشی پشتیبان گیری و با اطلاعات قبلی همگام سازیشان می کند. این کار یک عملکرد بهینه را برای سایت شما تضمین می کند و می توانید سایت خود را از هر مشکلی نجات داده و آن را بازیابی کنید.
همچنین دارای ویژگی built-in سایت است که به شما اجازه می دهد وب سایت خود را به راحتی تست کنید. به علاوه، یک گزینه برای جابجایی آسان وب سایت تان به میزبانی دیگر را فراهم می کند.
۶- افزونه پشتیبان گیری BackWPup
BackWPup یک افزونه رایگان است که به شما امکان می دهد تا پشتیبان گیری کامل وردپرس را به صورت رایگان ایجاد کنید و آن را در فضای ابر (Dropbox، Amazon S3، Rackspace، و غیره)، FTP، ایمیل یا رایانه خود ذخیره کنید.
افزونه BackWPup برای استفاده بسیار آسان است و اجازه می دهد تا شما برنامه ریزی پشتیبان گیری خودکار را با توجه به زمان بندی به روز رسانی سایتتان تنظیم کنید. بازیابی یک سایت وردپرس با استفاده از نسخه پشتیبان نیز بسیار ساده است.
نسخه BackWPup Pro دارای ویژگی پشتیبان گیری بر اساس اولویت، توانایی پشتیبان گیری در Google Drive و برخی از ویژگی های دیگر است.
نسخه premium این افزونه دارای ویژگی های قدرتمند بیشتری از جمله ترمیم سریع وب سایت از طریق پس زمینه با یک برنامه مستقل است.
۷- افزونه پشتیبان گیری Duplicator
Duplicator یک افزونه محبوب وردپرس است که برای جابجایی سایت های وردپرس استفاده می شود و علاوه بر آن ویژگی بک آپ گیری از وردپرس را نیز دارد.
این افزونه اجازه نمی دهد که پشتیبان گیری های خودکار و برنامه ریزی شده را ایجاد کنید، که خود این مطلب باعث تنزل آن از یک نسخه ایده آل بک آپ گیری از وردپرس می شود. و برای بک آپ گیری از سایت تان بوسیله این افزونه باید به صورت دستی اقدام کنید. با این حال این افزونه کاملاً رایگان است و هیچ هزینه مالی به شما تحمیل نمی کند.
درباره Mostafa Shoa
مدیر تیم پارس نویس، کارشناس مهندسی نرم افزار، مدرس دوره های برنامه نویسی و طراحی سایت در مدارس تیزهوشان، مشاور تبلیغات و بازاریابی استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی
نوشته های بیشتر از Mostafa Shoa
دیدگاهتان را بنویسید